Vox Virtuosa 2019 – Beethoven ikuisesti! – Olli Mustonen Oulun kaupungintalo Pe 26.4.2019 klo 19.00

Olli Mustonen on Suomen kaikkien aikojen kansainvälisesti menestynein pianotaiteilija. Hän on esiintynyt maailman arvostetuimmilla konserttiareenoilla niin soolokonsertein kuin orkesterisolistina. Nykyään hän toimii myös kapellimestarina ja hän säveltää aktiivisesti.

Ludwig van Beethovenin pianosonaattien kuuluisat klassiset teemat myrskyineen, suvantoineen ja filosofiaa henkivine käänteineen ovat musiikinhistorian tunnetuinta ja ihailluinta aarteistoa. Olli Mustonen levyttää lähiaikoina kaikki nämä Beethovenin inhimillistä neroutta hehkuvat testamentit. Kuule hänen tulkintansa näistä mystisistä teoksista jo ennen kuin ne ehtivät levykauppoihin!

Mustonen on palkittu Suomen kulttuuriministeriön Suomi-palkinnolla ja hänelle on myönnetty Suomen Leijonan ritarikunnan Pro Finlandia -mitali vuonna 2003.

Liput konserttiin: Ticketmaster.fi