Jenni ja Tetyana saavat laulun loistamaan 23.9.2018

 

Sunnuntaina 23.9. kello 18.00 sopraano Jenni Hietala ja pianisti Tetyana Kushniruk konsertoivat Tulindbergin salissa Oulun Musiikkikeskuksessa Sävelten Siivin ry:n järjestämässä konsertissa Laulun loisto. Konsertin ohjelmassa on useita kaikkien aikojen rakastetuimpia liedejä.

Lokakuun lopulla he lähtevät puolustamaan Oulun ammattikorkeakoulun maineetta kansalliseen Helsinki Lied –laulukilpailuun. Heidän lupaavat taitonsa tuntien Sävelten Siivin ry haluaa tarjota heille tänä syksynä erityistä kannustusta kisaan.

Nivalalaissyntyinen Jenni Hietala opiskelee laulua Oulun ammattikorkeakoulussa Airi Tokolan oppilaana. Nuoresta iästään huolimatta Hietala on esiintynyt OperArt -teatterin Mustalaisruhtinatar-operetin esityksissä laajalla Suomen-kiertueella sekä runsaasti muissa konserteissa. Viime kesänä hän urakoi Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa: hän lauloi kaikissa neljässä oopperatuotannossa.

Pianisti Tetyana Kushniruk on kotoisin Ukrainasta. Hän on aiemmin asunut myös Yhdysvalloissa ja Bulgariassa. Hän tekee jatko-opintoja Oulun ammattikorkeakoulussa Jouko Tötterströmin oppilaana ja erikoistuu romantiikan ajan musiikkiin ja lied-soittoon. Oulussa hän on aiemmin esiintynyt mm. Hietasaaren Äänet –kesäkonserteissa Villa Salmenrannassa.

Liput konserttiin: Ticketmaster.fi